home
GURA HUMORULUI
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 
HOTEL TOACA BELLEVUE 4* - CRACIUN 2021
DESCRIERE:
Acest hotel este amplasat pe un platou cu vedere la pârtia de schi Șoimul, aflată la doar 2 km. Hotelul pune la dispoziție un restaurant şi camere cu TV prin cablu şi acces gratuit la internet.
Toate camerele şi apartamentele de la Hotel ToacaBellevue sunt prevăzute cu încălzire centrală. Fiecare unitate de cazare include mini-frigider, telefon și baie privată.
Restaurantul hotelului servește specialități bucovinene şi preparate europene. De asemenea, oaspeţii pot savura băuturi şi cafea la barul din holul hotelului sau pe terasă.
Toaca Bellevue se află la 5,5 km de mănăstirile Humor şi Voroneţ şi la 45 de minute de mers cu mașina de Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.
Facilitati: Bar & Terasa, Camere cu balcon, Inchirieri Rummy, Table, Inchirieri Saniute, Dotare cu lift, Internet Wireless Gratuit, Parcare supravegheata video, Serviciu de trezire, Serviciu "Rent a Car", Ghizi pentru trasee turistice.
 
TARIFE:
- loc in camere mansardate fara balcon cu velux - 1.800 lei/pers.
- adulti si copii 16 ani  - 2000 lei/pers.
- copii 12-16 ani - 1200 lei/pers.
- copii 6-12 ani - 800 lei/pers.
- copii 4-6 ani - 600 lei/pers.
- copii 0-4 ani gratis, fara pat suplimentar cu parintii in pat
 
SERVICII INCLUSE IN OFERTA DE CRACIUN 2021:
- cazare 4 nopti in sistem pensiune completa (MD, pranz, cina)
- masa festiva de Craciun, parcare gratuita, foc de tabara
- bauturi traditionale in regim all-inclusive - se servesc doar in timpul meselor.
 
Masa festiva de Craciun, va fi cu servire la farfurie si va contine aperitiv rece, fel principal, sarmalute bucovinene, desert, bauturi traditionale(afinata, palinca, vin), apa plata, apa minerala, sucuri.
Pe data de 26, vom organiza un foc de tabara cu sorici, poale-n brau si bauturi traditionale!
Programul artistic pentru cina festiva va fi sustinut de o formative bucovineana profesionista *surpriza*!!!
 
OBSERVATII:
- atat avansul cat si restul de plata nu se restituie in cazul in care locatia va fi inchisa prin decizia autoritatilor in caz de COVID-19 si nu se pot onora rezervarile pentru Craciun.
- Toate sumele achitate se transforma in vouchere pt cazare si masa valabile pentru alte rezervari.
- Nu se vand camere in regim de single.