home
Despre noi
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 
Totem Turism - O vacanta minunata!
 
Despre noi
Totem Turism promoveaza in Romania turismul de calitate care sa raspunda necesitatilor si exigentelor clientilor prin servicii la standarde internationale. Orientarea permanenta spre client, calitatea si promptitudinea ne caracterizeaza.
 
De ce Totem Turism?
Strategia de piata a firmei Totem Turism este orientata spre personalizarea produselor si serviciilor in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientului.
 
Produse si Servicii
Totem Turism ofera servicii in domeniul turismului si al calatoriilor, atat pentru turisti individuali sau oameni de afaceri, cat si pentru grupuri organizate sau corporatii.
 
Prin departamentele sale specializate, Totem Turism ofera servicii complete:
- Turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup;
- Programe de week-end;
- Programe pentru tineret;
- Rezervari hoteliere in tara si strainatate;
- Logistica pentru organizarea de conferinte, in Romania si in strainatate;
- Vanzari bilete de avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana;
- Vanzari bilete autocar;
- Inchirieri de autocare si microbuze;
- Rent - a - car;
- Asigurari internationale.
 
Pentru toate acestea, echipa Totem Turism se afla permanent la dispozitia dumneavoastra, principalul nostru obiectiv fiind satisfacerea necesitatilor, exigentelor si sperantelor clientilor nostri.
 
Serviciile Totem Turism sunt proiectate si implementate atat la nivel national, cat si international.
 
Compania are stabilite parteneriate de colaborare cu numeroase agentii de turism din tara si strainatate ce ofera clientilor posibilitatea de a alege destinatii de calatorie in toata lumea.