home
VOUCHERE CADOU
Cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate.
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 

Ofera-le celor dragi un voucher cadou - primul pas catre o vacanta de neuitat.

 
Voucherul cadou este cea mai simpla si eficienta metoda de a face cadouri minunate familiei, prietenilor, angajatilor. Fie ca este o zi de nastere, o casatorie, o aniversare sau orice alta ocazie speciala, poti oferi cel mai frumos cadou: posibilitatea de a-si alege exact ce-si doreste din oferta Agentiei TOTEM TURISM.
 
Poti alege una dintre urmatoarele valori pentru cadoul tau: 50 euro, 100 euro sau 200 euro. Cele 3 valori pot fi combinate dupa preferinta pentru a atinge orice suma finala dorita (ex: 150, 300, 350, 500 etc.).
 
Persoana care il primeste are un an de zile dispozitie sa-l foloseasca pentru achizitia biletelor de avion sau autocar, pentru cazari oriunde in lume, pachete turistice sau asigurari medicale. Pe scurt, il poti folosi cand cumperi orice produs vandut de agentia Totem Turism.
 
Pentru companii, voucherele cadou pot constitui o excelenta recompensa, actionand ca un stimulent pentru angajatii care s-au remarcat prin rezultate deosebite sau o atitudine pozitiva.
Vocherul da dreptul detinatorului la beneficiile inscrise pe el si poate fi folosit o singura data, in integralitate (dupa achizitia produsului turistic, suma ramasa nefolosita din valoarea voucherului devine nula).
 
Cum puteti cumpara Voucherul de vacanta cadou Totem?
 
Foarte simplu: platind in numerar direct in agentie, prin transfer bancar daca timpul sau programul nu-ti va permite sa ajungi intr-una dintre agentii iar voucherul iti poate fi livrat la o adresa exacta, chiar la usa ta sau a destinatarului cadoului.