home


Excursie în București – Micul Paris 31 mai – 02 iunie 2024

2 nopți/ 3 zileimage


Ziua 1 – Vineri | Iași – Bacău – Buzău – București

Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecăm pe traseul Iași – Bacău – Buzău – București. Ajungem în București și începem vizitarea Muzeului Băncii Naționale a României. Vom putea admira tezaurul care are, colecții de monede, minereu de aur și cea mai veche monedă bătută pe teritoriul României de astăzi. Continuăm să vizităm Muzeul Național al Satului, locul unde au fost aduse construcții de origine țărănești, pentru a reflecta cultura și civilizația sătească din România, modul de viață traditional din secolele XVIII - XX. Cazare la hotel Ambiance 3* sau similar.


Ziua 2 – Sâmbătă | București

După micul dejun vom vizita marile atracții turistice ale Bucureștiului. Alături de ghidul local vom face un tur de oraș unde vom admira Catedrala Mântuirii Neamului, Arcul de Triumf, Teatrul Național, Patriarhia Română, Banca Națională a României, Parcul Kiseleff și Parcul Herăstrău, după care ne îndreptăm către Palatul Parlamentului, cunoscut înainte de revoluție sub numele de Casa Republicii sau Casa Poporului. Palatul Parlamentului are 9 nivele la suprafață și alte 9 subterane. Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume. De la Palatul Parlamentului ne îndreptăm către Muzeul Palatului Cotroceni. Seara timp liber în Centrul Vechi. Cazare la hotel Ambiance 3* sau similar.


Ziua 3 – Duminică | București – Buzău – Bacău – Iași

După micul dejun vizităm Muzeului “Grigore Antipa”, una dintre cele mai vechi instituții de cercetare a biodiversității, dar și una dintre cele mai cunoscute și apreciate “baze de date” prin colecțiile Muzeului, unele dintre ele valori ale tezaurului mondial. În jurul prânzului plecăm către casă unde vom ajunge în cursul serii.

Tarife:


Adult in cameră dublă

750 lei

Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar

730 lei

Adult in cameră single

990 lei

Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar

580 lei


Tariful include:

  • 2 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Ambiance 3* sau similar

  • Transport autocar

  • Taxa de oraș

  • Însoțitor de grup

  • Ghid local în București


Tariful nu include:

- Intrările la obiectivele turistice


Informatii suplimentare:

Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.


Condiții de plată:

  • 200 lei la înscriere

  • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare