home


Rimini & San Marino

22 – 25 martie 2024, 3 nopți/ 4 zileimage


Ziua 1 – Vineri, 22 martie | Iași – Veneția - Rimini

Ora 18:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Veneția. Decolare la ora 20:10, sosire la Veneția la ora 21:25. Transfer privat de la aeroportul din Veneția către Rimini unde vom ajunge seara târziu. Cazare la hotel Bellevue 4* sau similar.


Ziua 2 – Sâmbătă, 23 martie | Rimini – San Marino - Rimini

După micul dejun vom pleca către Republica San Marino, unul dintre cele mai mici state independente din Europa dar și din lume. Potrivit legendei, enclava a fost fondată de un pietrar creștin pe nume Marinus în 301 d.Hr. Începem turul pietonal de la Poarta San Francesco spre Piazza della Liberta unde vom admira sediul instituțiilor administrative. Continuăm vizita către Cetatea La Rocca, cea mai veche și cea mai mare dintre cele trei cetăți construite pe Muntele Titano. După vizită vom avea timp liber pentru cumpărături în acest paradis tax free. Dupa-amiază revenim în Rimini unde vom face o vizită pietonală a celor mai importante obiective ale stațiunii. Vom pleca de la Arcul lui Augustus, vom traversa Podul Tiberius cu frumoasele arcade, admirăm fântâna celor patru cai și vom încheia turul în port, considerat unul dintre cele mai frumoase porturi turistice din lume. Cazare la hotel Bellevue 4* sau similar.


Ziua 3 – Duminică, 24 martie | Rimini (Opțional Perugia)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională în Perugia, capitala cosmopolită a Umbriei. Regiunea Umbria este cunoscută sub numele de “inima verde a Italiei” datorită poziției sale geografice dar și a vegeației bogate. Orașul Perugia este un oraș de o mare diversitate și vitalitate culturală, gazdă a două universități, a unui festival de jazz de renume internațional și deținătoarea a unei bogate moșterniri artistice. Vă invităm să descoperim centrul vechi ce păstrează și astăzi urmele etruscilor, romanilor și atmosfera medievală. Vom ajunge în Piazza IV Novembre unde vom admira Fontana Maggiore, Domul dar și Capella del Sant’Anello și Palazzo dei Priori. După-amiază revenim în Rimini. Cazare la hotel Bellevue 4* sau similar.


Ziua 4 – Luni, 25 martie | Rimini – Bologna - Veneția - Iași

Mic dejun. Continuăm itinerariul către Bologna, oraș cunoscut pentru viața sa culturală și universitară, aici aflându-se cea mai veche universitate din Europa. Vom admira importantele obiective ale orașului începând din Piazza Maggiore unde regăsim Fântâna lui Neptun, continuăm cu Primăria și Pallazo Re Enzo și vom încheia turul la cele două turnuri înclinate Garisenda și Asinelli, simbolurile orașului. După-amiază, transfer către aeroportul Marco Polo pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 22:00, sosire la Iași la ora 01:05.

Tarife:


Adult în cameră dublă

495 Euro

Adult în cameră single

595 Euro


Tariful include:

 • 3 nopți de cazare cu mic dejun la Hotel Bellevue 4* sau similar

 • Bilet de avion Iași – Veneția – Iași

 • Taxele de aeroport

 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

 • Transfer privat aeroport – hotel și retur

 • Excursie la San Marino

 • Însoțitor de grup


  Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice și ghizii locali

 • Taxa de oraș

 • Bacșis/tips


  Excursii opționale:

  Perugia – 30 euro/persoană (include transport și ghid)


  Acte Necesare:

  Carte de identitate sau pașaport valabil

  Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal


  Informații suplimentare:

  Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.


  Condiții de plată:

 • 200 euro la înscriere

 • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare