home


Chișinău, Crama Purcari & Castel Mimi

23 – 24 martie, 08 – 09 iunie, 26 – 27 octombrie,

07 – 08 decembrie 2024, 1 noapte/ 2 zileimage


Ziua 1 – Sâmbătă | Iași – Sculeni – Castel Mimi – Crama Purcari - Chișinău

Întâlnire la ora 06:45 în fața magazinului Market fostul magazin Billa (gară), plecare la ora 07:00. Plecăm pe traseul Iași – Sculeni – Chișinău – Castel Mimi. Prima oprire o vom face la Castel Mimi. Castel Mimi este recunoscut drept cartea de vizită a Moldovei, una dintre cele mai importante atracții turistice din țără, ce a reușit să adune oaspeți din peste 80 de state ale lumii. Vinurile Castel Mimi sunt recunoscute la nivel internațional. Datorită calității desăvârşite acestea au ocupat locuri de frunte la cele mai importante concursuri naționale și de peste hotare. Vom vizita castelul, beciurile, zona de producere a vinului și grădina medieval. După vizitare vom avea ocazia sa degustăm 4 vinuri alături de câteva preparate tradiționale. Părăsim Castel Mimi și ne îndreptăm către Cramele Purcari unde vom vizita cramele și vom face o degustare de 6 vinuri. Purcari este liderul incontestabil în rândul vinurilor de clasă premium din Republica Moldova, recunoscut la nivel mondial pentru legendarele vinuri Roșu de Purcari și Negru de Purcari. Vinăria este localizată în Regiunea Purcari. De-a lungul anilor, a obținut peste 250 de medalii la concursuri internaționale prestigioase precum Decanter World Wine Awards, International Wine & Spirits Competition, International Wine Challenge, Effervescents du Monde. De asemeni, Purcari este recunoscută ca fiind cea mai medaliată vinărie din Europa Centrală și de Est. Cazare la hotel Bristol 4* sau similar.


Ziua 2 – Duminică | Chișinău - Sculeni - Iași

După micul dejun ne îndreptăm către centrul orașului Chișinău și vom vizita marile atracții turistice din Chișinău alături de ghidul local. Admirăm Catedrala Nașterii Domnului, Arcul de Triumf, Piața Marii Adunări, Casa Guvernului, Monumentul lui Ștefan cel Mare, Parlamentul Republicii Moldova, Teatrul Național de Operă, Aleea Clasicilor, Gara din Chișinău și spre final facem o vizită și la magazinul de desfacere Bucuria. Întoarcere către Iaşi, prin vama Sculeni.

Tarife:


Adult in cameră dublă

490 lei

Al 3-lea adult în cameră dublă cu pat suplimentar

470 lei

Adult in cameră single

680 lei

Copil < 11.99 ani cu 2 adulți în cameră fără pat suplimentar

400 lei


Tariful include:

 • 1 noapte de cazare cu mic dejun la hotel Bristol 4*

 • Transport autocar

 • Însoțitor de grup

 • Ghid local în Chișinău


  Tariful nu include:

  • Intrările la obiectivele turistice

  • Intrările și degustările la Crama Purcari și Castel Mimi (aprox. 80 euro/pers – include degustari, vizite si prânz la Castel Mimi)


   Acte Necesare:

   Carte de identitate sau pașaport valabil

   Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal


   Informatii suplimentare:

   Selectarea locurilor în autocar se face în ordinea înscrierilor.

   Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.


   Condiții de plată:

  • 100 lei la înscriere

  • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare