home


City Break – Paris & Versailles 22 – 25 februarie 2024, 3 nopți/ 4 zile


image


Ziua 1 – Joi, 22 februarie | Iași – Paris

Ora 04:15 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Paris, aeroportul Beauvais. Decolare la ora 06:15, sosire la Paris la ora 08:30.Transfer de la aeroportul Beauvais către Paris. Începem vizitarea cu un tur de oraş, cu autocarul, unde vom putea admira cele mai importante obiective turistice din Paris. Vizita noastră începe din Place du Trocadero, vestita piaţă de unde vom admira Turnul Eiffel şi Şcoala Militară. Plecăm către Arcul de Triumf, coborâm pe faimosul bulevard Champs-Elysee, pe lângă vestitele magazine şi case de modă, până la Place de la Concorde unde vom admira Obeliscul Luxor din centrul pieţei, vechi de 3000 de ani. Continuăm către Biserica Catolică Sf. Magdalena şi ajungem la Palais Garnier, un reper al intrării nordice a Bulevardului Operei. Aici vom observa măreaţa construcţie şi anume. Opera din Paris, ce este privită ca una din piesele de valoare arhitecturală deosebită ale vremii sale. Coborâm pe Buldevardului Operei până la Place du Carrousel un vom admira unul dintre cele mai mari muzee din lume, Muzeul Luvru. De aici ne îndreptăm către Catedrala Notre- Dame, Universitatea Sorbona şi Pantheonul. Cazare la hotel Voco Porte de Clicy 4* sau similar.

Ziua 2 – Vineri, 23 februarie | Paris

Mic dejun. În prima parte a zilei vizităm muzeul Luvru, cel mai mare muzeu din lume. Se pot vizita: apartamentele lui Napoleon, istoria Egiptului și Mesopotamiei, pictura italiană și sculptura Greco – Romană, istoria Franței în castelul medieval Luvru, bijuteriile coroanei Franței. După pauza de prânz, ne îndreptăm către debarcader, de unde începem croaziera pe Sena. Spre seară ne deplasăm către cartierul Montmartre unde se află celebrul cabaret Moulin Rouge dar şi Basilica Sacre Couer. Cazare la hotel Voco Porte de Clicy 4* sau similar.


Ziua 3 – Sâmbătă, 24 februarie | Paris (Opțional Versailles)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie sau excursie opţională la Versailles. Impresionantul castel al lui Ludovic al XIV-lea este situate la 17 km de Paris. Vom vizita principalele atracţii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor şi expoziţia de picturi din epoca lui Napoleon. Părăsim palatul şi intrăm în uriaşul parc unde vom admira Fântâna lui Apollo şi Fântâna Latona. Transportul până și de la Versailles se face cu trenul. Cazare la hotel Voco Porte de Clicy 4* sau similar.


Ziua 4 – Duminică, 25 februarie | Paris - Iaşi

Dimineață plecăm către aeroport unde începem formalitățile de check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 09:15, sosire la Iași la ora 13:10.

Tarife:


Adult în cameră dublă

595 Euro

Adult în cameră single

725 Euro

Tariful include:

 • 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotel Voco Porte de Clicy 4* sau similar

 • Bilet de avion Iaşi – Paris – Iaşi (Aeroportul Beauvais)

 • Taxele de aeroport

 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

 • Transfer privat aeroport – hotel şi retur

 • Ghid local

 • Însoțitor de grup


  Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice

 • Taxa de oraş


  Excursii opționale:

  Croazieră pe Sena – 25 euro/persoană

  Versailles – 50 euro/persoană (include ghid local, bilet de intrare și bilet tren)


  Acte Necesare:

  Carte de identitate sau pașaport valabil

  Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal


  Informații suplimentare:

  Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului

  Transportul local se va face cu mijloacele de transport în comun, iar costurile vor fi suportate de către turist.


  Condiții de plată:

 • 200 euro la înscriere

 • Restul de plată cu 20 de zile înainte de plecare