home


Dublin & Belfast

30 martie – 02 aprilie 2024, 3 nopți/ 4 zileimage


Ziua 1 – Sâmbătă, 30 martie | Iași – Dublin

Ora 18:30 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Hisky cu destinația Dublin. Decolare la ora 20:35, sosire la Dublin la ora 22:05. Transfer privat de la aeroportul din Dublin către hotel. Cazare la hotel Holiday Inn Express City Center 3* sau similar.


Ziua 2 – Duminică, 31 martie | Dublin

Mic dejun. Vom petrece întreaga zi în centrul capitalei irlandeze. Colegiul Trinity care este cea mai veche universitate din Irlanda, Catedrala Sf. Patrick – orctotitorul Irlandei, Galeria Națională, Parcul St. Stephens, the Spire, sunt doar câteva din atracțiile turistice pe care le vom admira. Dar să nu uităm că Dublinul este și patria berii negre Guiness, mândria irlandezilor de pretutindeni, așadar, astăzi vom descoperi și noi istoria dar și gustul acestei licori unice. Cel mai cunoscut este, fără îndoială, Temple Bar, unde vom avea ocazia să ascultăm muzică tradițională irlandeză la orice oră din zi. Depozitul Guiness este atracția cea mai vizitată din Dublin. Istoria berii Guiness are peste 250 de ani, explicată în detaliu pe fiecare nivel al clădirii. Cazare la hotel Holiday Inn Express City Center 3* sau similar.


Ziua 3 – Luni, 01 aprilie | Dublin (Opțional Belfast)

Mic dejun Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în capitala Irlandei de Nord, Belfast, pe care îl vom descoperi într-un tur de oraș. Belfast a fost un important centru al industriei irlandeze a inului (de unde și porecla de Linenopolis), a prelucrării tutunului, fabricației de frânghii și a industriei navale. Principala firmă locală de construcție de nave, Harland and Wolff, a construit celebrul vas Titanic, propulsând astfel Belfastul pe scena mondială la începutul secolului al XX-lea, ca cel mai mare și mai eficient șantier naval din lume. Astăzi, orașul se impune, atât ca un centru industrial important cât și ca un centru, artistic, universitar și de afaceri fiind supranumit și “motorul economic” al Irlandei de Nord. Printre cele mai importante obiective pe care le vom admira în timpul turului nostru se numără: Piața Donegall, Primăria, Catedrala Sf. Ana, șantierul naval Harland and Wolff. Spre seară revenim în Dublin. Cazare la hotel Holiday Inn Express City Center 3* sau similar.


Ziua 4 – Marți, 02 aprilie | Dublin – Iași

Mic dejun. Timp liber pentru cumpărături şi plimbări individuale. Transfer către aeroportul din Dublin pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Hisky cu destinația Iași. Decolare la ora 16:00, sosire la Iași la ora 21:10.


Tarife:


Adult în cameră dublă

655 euro

Adult în cameră single

855 euro


Tariful include:

 • 3 nopți de cazare cu mic dejun la Holiday Inn Express City Center 3* sau similar

 • Bilet de avion Iași – Dublin – Iași

 • Taxele de aeroport

 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

 • Transfer privat aeroportul Dublin – hotel și retur

 • Însoțitor de grup


  Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice

 • Taxa de oraş


  Excursii opționale:

 • Belfast – 50 euro/persoană – transport autocar, ghid local (minim 25 persoane)


  Acte Necesare:

  Pașaport valabil

  Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal


  Informații suplimentare:

  Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

  Transportul local se va face cu mijloacele de transport în comun, iar costurile vor fi suportate de către turist.


  Condiții de plată:

 • 200 euro la înscriere

 • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare