home


Copenhaga & Malmo

20 - 23 aprilie 2024, 3 nopți/ 4 zileimage


Ziua 1 – Sâmbătă, 20 aprilie | Iași – Copenhaga

Ora 04:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Copenhaga. Decolare la ora 06:00, sosire la Copenhaga la ora 07:30. Transfer privat de la aeroportul din Copenhaga către hotel. Lăsăm bagajele la hotel și ieșim la o plimbare în zona pietonala Stroget. Este zona faimoasă de cumpărături cunoscută pentru varietatea de magazine. De aici vom ajunge în Piața Regelui unde vom admira prima statuie ecvestră din Scandinavia, statuie ce îl înfățișează pe Christian al V-lea. Piața este înconjurată de multe clădiri istorice precum Conacul Charlottenborg, Palatul Thotts, sediul Ambasadei Franței, dar și Teatrul Național. La câțiva pași de piață, ajungem în portul nou, port ce datează din secolul al XVII-lea, o zonă populară în Copenhaga unde întâlnim case colorate, magazine, restaurant și cafenele. După pauza de prânz revenim la hotel pentru cazare și odihnă. Cazare la hotel Good Morning Copenhaga 3* sau similar.


Ziua 2 – Duminică, 21 aprilie | Copenhaga

După micul dejun, ne îndreptăm către Statuia Micii Sirene, una dintre cele mai faimoase atracții turistice din Copenhaga. Statuia este așezată pe o stâncă cu vedere la port ce îmbie turiștii să o admire. Ne îndreptăm către Biserica Sf. Alban, iar în drumul nostru putem observa Fortăreața Kastellet care este așezată pe o insulă. Ajungem la Palatul Amalienborg care este considerat unul dintre cele mai reprezentative obiective arhitectonice daneze în stil rococo. De aici ne îndreptăm către Biserica lui Frederich, Grădina Regală și Palatul Rosenborg. Pătrundem din ce în ce mai mult în centrul orașului până ajungem la Turnul Rotund care este cel mai vechi observator astronomic în funcțiune din întreaga Europă, stelele fiind urmărite de aici încă din 1642. După- amiază vă recomandăm o croazieră pe canalele orașului care durează aproximativ 1 oră. Cazare la hotel Good Morning Copenhaga 3* sau similar.


Ziua 3 – Luni, 22 aprilie | Copenhaga (Opțional Malmo)

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Malmo, Suedia. Părăsim Copenhaga și ne îndreptăm către Malmo cu trenul. Traversăm această distanță pe cel mai lung pod rutier și feroviar din Europa. Podul este pe apă și pe sub apă. Acest pod spectaculos face legătura între Danemarca și Suedia. Malmo este al 3-lea oraș ca mărime din Suedia și este renumit datorită numărului mare de parcuri dar și plaje la malul mării, de aceea este denumit și “Orașul Parcurilor”. Vizita noastră începe din partea medievală a orașului unde se află Castelul Malmo și cele două parcuri importante Kungsparken și Slottsparken. De aici continuăm către plaja Ribersborg unde vom admira priveliștile uimitoare ale podului Orensund care leagă Danemarca de Suedia. De

aici continuăm către centrul orașului unde vom admira primăria, biserica Sf. Petri dar și Turning Torseo, cel mai înalt zgârie-nori din Scandinavia. Spre seară revenim în Copenhaga. Cazare la hotel Good Morning Copenhaga 3* sau similar.


Ziua 4 – Marți, 23 aprilie | Copenhaga – Iași

Mic dejun la pachet. Transfer către aeroportul din Copenhaga pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 08:05, sosire la Iași la ora 11:30.


Tarife:


Adult în cameră dublă

595 euro

Adult în cameră single

695 euro


Tariful include:

 • 3 nopți de cazare cu mic dejun la Hotel Good Morning Copenhaga 3* sau similar

 • Bilet de avion Iași – Copenhaga – Iași

 • Taxele de aeroport

 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

 • Transfer privat aeroportul Copenhaga – hotel și retur

 • Însoțitor de grup


  Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice

 • Taxa de oraş


  Excursii opționale:

 • Malmo – 40 euro/persoană – bilet de tren, ghid (minim 25 persoane)

 • Croazieră pe canale – 25 euro/persoană


  Acte Necesare:

  Carte de identitate sau pașaport valabil

  Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal


  Informații suplimentare:

  Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

  Transportul local se va face cu mijloacele de transport în comun, iar costurile vor fi suportate de către turist.


  Condiții de plată:

 • 200 euro la înscriere

 • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare