home


Carnavalul de la Nisa

01 – 05 martie 2024, 4 nopți/ 5 zileimage image


Ziua 1 – Vineri, 01 martie | Iași – Torino – Monaco – Eze - Nisa

Ora 04:00 – Intâlnire pe aeroportul Iași cu reprezentantul agenției pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Torino. Decolare la ora 06:00, sosire la Torino la ora 07:45. Plecăm către Monte Carlo sau “Muntele lui Charles”, care este cel mai bogat oraș al țării. Monte Carlo este definiția luxului și este renumit prin cazinourile sale în fața căruia stau parcate ultimele modele de Ferrari, Lamborghini sau Rolls Royce. Contiuăm călătoria către Eze un frumos sat medieval, faimos pentru fabricarea parfumurilor. Aici vom vizita Parfumeria Galimard unde vom avea parte de un tur ghidat al fabricii. După-amiază ne îndreptăm către Nisa. Cazare la hotel Pin du Nice 3* sau similar.


Ziua 2 – Sâmbătă, 02 martie | Nisa

Mic dejun. Astăzi dedicăm întreaga zi Carnavalului de la Nisa, principalul eveniment al orașului și unul dintre cele mai mari carnavaluri din lume ce datează din secolul al XIX-lea. Tematica anului 2024 este “Regele Culturii Pop” care va fi în centrul Carnavalului, alături de marionete cu capete supradimenstionate costumate extravagant și colorate. În prima partea a zilei împreună cu însoțitorul de grup vom face o plimbare pe renumita Promenade des Anglais, principala arteră din Nisa de unde putem admira Teatrul Verdure sau Casinoul Du Palas De La Mediterranee. După pauza de prânz vom participa la Parada Florilor și mult așteptata “bătaie cu flori”, ce reprezintă un spectacol unic în lume și se numără printre serbările cele mai renumite. Spre seară vom participa la Parada Luminilor ce are ca punct de plecarea Piața Massena și vom putea admira carele alegorice iluminate dar și animațiile difuzate pe ecrane gigantice. Cazare la hotel Pin du Nice 3* sau similar.


Ziua 3 – Duminică, 03 martie | Nisa – Menton (Festivalul Lămâilor) – Nisa

După micul dejun vom pleca către Menton, cunoscut și ca Orașul Lămâilor, foarte apropae de granița cu Italia. Legenda spune că pitorescul oraș a fost clădit pe locul unde Eva a îngropat un fruct de aur luat din Grădina Paradisului. Prima ediție a festivalului a fost organizată în anul 1934 cu scopul de a distra aristocrații care vizitau regiunea. Vom admira principalele obiective turistice și vom vizita Festivalul Lămâii care oferă turiștilor o experiență de neuitat. De la standuri de artizanat, muzica tradițională și expoziții de artă. După-amiază revenim la Nisa unde vom participa la festivitatea de închidere a carnavalului. Cazare la hotel Pin du Nice 3* sau similar.


Ziua 4 – Luni, 04 martie | Nisa (Opțional Cannes & St. Tropez)

Mic dejun. Timp liber sau excursie opționala la Cannes și St. Tropez. Prima oprire o vom face în Oraşul Filmului, Cannes. Începând cu anul 1946, se organizează Festivalul Internațional de Film de la Cannes devenind

un simbol al regiunii. Orașul găzduiește numeroase biserici precum Biserica „Doamna noastră a speranței”, dar în general se axează pe partea modernă, pe festivaluri, plaje și călătorii pe una dintre insulele din apropiere. Continuăm călătoria Saint-Tropez, cu siguranță una dintre cele mai vii destinații de pe Coasta de Azur. O fostă așezare pescărească, făcută celebră de Brigitte Bardot la mijlocul secolului trecut și de celebritățile și milionarii care își petrec vacanțele de vară aici. Cazare la hotel Pin du Nice 3* sau similar.


Ziua 5 – Marți, 05 martie | Nisa – Bergamo – Iași

După micul dejun vom avea timp liber pentru ultimele cumpărături. La amiază părăsim Franța și ne îndreptăm către Bergamo pentru check-in și îmbarcare pe zborul companiei Wizz Air cu destinația Iași. Decolare la ora 20:55, sosire la Iași la ora 00:15.


Tarife:


Adult în cameră dublă

645 Euro

Adult în cameră single

785 Euro


Tariful include:

 • 4 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de Pin du Nice 3* sau similar

 • Bilet de avion Iași – Torino și Bergamo – Iași

 • Taxele de aeroport

 • Bagaj de mână şi prioritate la îmbarcare (Troller 55x40x23 cm, maxim 10 kg şi poşeta/rucsac 40x30x20 cm)

 • Transport autocar

 • Însoțitor de grup


  Tariful nu include:

 • Intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și biletele la carnaval

 • Taxa de oraș

 • Bacșis/tips


  Excursii opționale:

  Cannes & St. Tropez – 30 euro/persoană (include transport și ghid)


  Acte Necesare:

  Carte de identitate sau pașaport valabil

  Procură notarială pentru persoanele sub 18 ani care nu sunt însoțite de părinți sau doar de unul dintre părinți Cazier judiciar pentru persoana însoțitoare, dacă nu este părinte sau tutore legal


  Informații suplimentare:

  Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului.

  La momentul lansării ofertei, programul carnavalului nu a fost publicat. Prin urmare, programul poate suferi modificări.


  Condiții de plată:

 • 200 euro la înscriere

 • Restul de plată cu 20 zile înainte de plecare