home
STANA DE VALE
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 
STANA DE VALE - VILELE IZVORUL MINUNILOR 3*
Perioada: 23.12.2021 – 26.12.2021
 
 
Vilele Izvorul Minunilor nr 1, 2, 3 – capacitate minim 4 persoane
Vilele Izvorul Minunilor nr 4, 5, 6, 7 – capacitate minim 6 persoane
 
Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale, langa Hotel Iadolina.Situate intr-un decor cu totul spectaculos si cu o arhitectura perfect integrata in peisaj, vilele imbina confortul dat de o dotare ultramoderna cu farmecul redescoperiri vietii in natura. Vilele reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru grupuri de prieteni. 
Dotari generale: cele 7 vile au fiecare cate doua dormitoare, un living, TV cablu, minibar, telefon, grup sanitar cu cabina de dus cu hidromasaj, bucatarie utilata, inchirieri jocuri (sah, table, rummy).
Servicii de masa: in restaurantul hotelului Iadolina, sau in bucataria proprie vilei.
Servicii de tratament: in baza de tratament a hotelului Iadolina, dotata cu instalatii pentru electroterapie, hidroterapie, masaj, reflexoterapie, kinetoterapie, crenoterapie.
Atractii turistice: cascadele Saritoarea Iedutului, Iadolina, Moara Dracului, pesterile Onceasa, Cetatea Radesei, Sura Boghii, Focul Viu, complexul carstic Cetatile Ponorului, cabana Padis - altitudine 1280 m. 
 
SEJUR 2 NOPTI
SEJUR 3 NOPTI
215 lei/persoana/sejur
315 lei/persoana/sejur
 
PACHETUL INCLUDE:
  • cazare loc in vila
  • Mos Craciun
 
STANA DE VALE - VILA LILIACUL 3*
Perioada: 23.12.2021 – 26.12.2021
 
Localizare: Vila Liliacul se afla in statiunea Stana de Vale, judetul Bihor, langa Hotel Iadolina si Vilele Izvorul Minunilor.
Descriere si dotari generale: Vila Liliacul dispune de urmatoarele facilitati: baie proprie, gratar, incalzire centrala proprie, internet, parcare gratuita.
Descriere camere: Vila Liliacul din Stana de Vale ofera posibilitati de cazare pentru un numar de maxim 13-14 persoane. Este organizata dupa cum urmeaza: la demisol exista un apartament cu un dormitor, living si bar (maxim 3 locuri), la parter exista o garsoniera + un apartament cu doua dormitoare si un living (maxim 6 locuri); la etaj exista o garsoniera si un apartament cu un dormitor (maxim 4 locuri). Camerele sun dotate cu TV, frigider, baie cu cada, baie cu dus, bucatarie complet utilata, balcon, uscator de par.
Servicii masa: Cabana are facilitati de gratar, o gradina si o terasa la soare.
 
SEJUR 2 NOPTI
SEJUR 3 NOPTI
410 lei/persoana/sejur
590 lei/persoana/sejur
 
PACHETUL INCLUDE:
  • cazare cu demipensiune – loc in camera dubla
  • Cina Festiva in 25.12.2021
  • Mos Craciun